Untuk mengubati batu karang - Adakah Pembedahan Cara Terbaik Merawat batu karang?

Untuk mengubati batu karang - Adakah Pembedahan Cara Terbaik Merawat batu karang?

Terdapat pelbagai cara untuk mengubati batu karang dan pembedahan adalah salah satu cara. Walau bagaimanapun, terdapat cara lain untuk menjadi batu bebas daripada mengeluarkan organ dari badan anda.

Jika anda sedang mencari cara yang mudah untuk menyembuhkan batu karang, cuma perlu. Dalam artikel ini, anda akan mempelajari beberapa rahsia yang pakar bedah tidak mahu anda tahu sebelum pembedahan anda. Dan jika anda adalah orang yang pro-aktif, anda mungkin dapat merawat batu karang anda secara semula jadi esok.

Adakah Pembedahan Pundi hempedu untuk Anda?

Adakah anda tahu bahawa hampir setengah juta rakyat Amerika membuang pundi hempedu mereka setiap tahun kerana batu karang? Walaupun pembedahan biasa, membuang pundi hempedu anda boleh mempunyai kesan sampingan yang sangat serius. Walaupun pakar bedah atau doktor anda mungkin tidak memberitahu anda, pembedahan ini akan meningkatkan peluang anda untuk kedua-dua usus dan usus besar.

Malah, ramai pakar percaya bahawa pembedahan ini tidak akan menjadi sekitar dalam 10 tahun kerana komplikasi banyak sekitar rawatan ini. Sebelum pembedahan, kami menggalakkan anda untuk mencuba rawatan rumah mudah untuk mengepam batu karang secara semula jadi.

Ubat untuk batu karang

Terdapat beberapa peraturan penting tentang penawar untuk batu karang! Selain makan sihat, anda juga perlu memastikan untuk melaksanakan pundi hempedu, hati dan usus besar membersihkan tahunan untuk membantu sistem ini bekerja dengan lebih berkesan. Berikut adalah beberapa rahsia mudah untuk memulakan rawatan alternatif batu hempedu anda.

1. Minum sekurang-kurangnya 100 auns air sehari untuk memulakan siram organ anda.

2. Makan banyak buah-buahan organik dan sayur-sayuran untuk sekurang-kurangnya 2 hari juga boleh memberi manfaat kepada curahan pundi hempedu anda. Cuba untuk menjauhkan diri dari semua makanan yang diproses (roti dan makanan dibungkus) pada masa ini.

3. Lemon adalah satu lagi buah-buahan yang paling popular yang boleh membantu toksin siram membina dalam beberapa organ-organ. Anda boleh menambah mereka kepada air untuk rasa juga!

4. Mengelakkan lemak dan makanan goreng juga penting untuk mengurangkan lemak dan kolesterol kandungan.

5. Pastikan anda menambah vitamin C yang telah ditunjukkan untuk menukar kolesterol ke hempedu. Ini boleh membantu untuk curahan batu karang kolesterol berasaskan.

6. Anda juga mungkin ingin mencuba ubat-ubat herba seperti milk thistle. Anda boleh membeli ini dalam berwarna atau bentuk kapsul. Herba ini telah ditunjukkan untuk membersihkan hati (ini adalah sangat memberi manfaat kepada pesakit batu) dan juga merangsang pengeluaran hempedu. Adalah disyorkan anda mengambil 600 mg ekstrak milk thistle setiap hari.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar